Monday, March 29, 2010

Akhirnya SN Nair akui Anwar lakukan seks luar tabie

Sankara Nair, peguam peribadi Anwar Ibrahim dalam kenyataannya kepada Malaysiakini semalam akhirnya mengakui anak guamnya telah melakukan seks luar tabie kepada bekas pembantu peribadinya, Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Peguam peribadi Anwar yang merangkap salah seorang peguam bela Anwar itu membidas Peguam Negara yang tidak mahu mengugurkan kes liwat Anwar dengan membandingkan kes Anwar sama dengan kes Chua Soi Lek.

Skandal Chua Soi Lek didedahkan dalam bentuk VCD yang melibatkan seks oral dengan seorang WANITA Cina. Mereka dilaporkan melakukan perbuatan suka sama suka.

Manakala Anwar pula didedahkan oleh bekas pembantu peribadinya, seorang LELAKI Melayu. Mereka dilaporkan melakukan perbuatan paksa rela.

Kata Sankara, “Malah, seks oral sama ada dengan (rela) atau tanpa kerelaaan tidak ada bezanya dengan seks melalui dubur dan ia dengan jelas boleh didakwa menurut Seksyen 377B Kanun Keseksaan yang mana Anwar kini didakwa".

“Ini adalah diskriminasi dalam bentuk yang paling tinggi dan bukti jelas bahawa AG adalah berat sebelah. Justeru, saya menggesa AG agar menggugurkan dakwaan yang dikenakan ke atas Anwar.”Klik di sini

Blogger gelagat anwar ketika membahaskan topik ini membezakan perlakuan seks di antara Anwar dan Chua Soi Lek

Chua Soi Lek mengakui individu dalam DVD itu adalah dirinya dan memohon maaf kepada rakyat Malaysia. Sebagai bukti keikhlasannya, dia telah meletakkan jawatannya sebagai Menteri Kesihatan. Barangkali kerana sikap jujur dan gentlement ini, perwakilan MCA memaafkannya serta memilihnya sebagai Presiden MCA yang baru.

Manakala Anwar Ibrahim pula bersikap tidak gentlemen, tidak mahu mengaku apa yang telah dilakukan, berdolah dalih, menangguh-nangguhkan kes (kerana takutkan sesuatu?) serta tidak mahu bersumpah dengan nama Allah untuk membersihkan diri. Walaupun menafikan melakukan perbuatan terkutuk itu tetapi tindak-tanduknya serta tindakan terdesaknya meminta pertolongan luar negara membuktikan Anwar sebenarnya terlibat dalam perbuatan keji tersebut.

Kalau Anwar berani mengaku secara terbuka seperti Chua Soi Lek, mungkin Anwar lebih diterima oleh masyarakat Melayu yang liberal dan terbuka, siapa tahu, hujah blogger gelagat anwar.Klik di sini

Blogger itu juga turut membezakan kes Chua Soi Lek tidak dilaporkan kepada polis oleh mangsanya, sebaliknya dalam kes Anwar, mangsanya sendiri yang telah tampil membuat laporan kepada pihak polis.

Jadi kalau Sankara mahu samakan kes Chua Soi Lek dengan kes Anwar memang tidak tepat, kecuali Anwar mengaku melakukan perbuatan terkutuk itu dan meminta maaf secara terbuka kepada Saiiful dan keluarganya serta seluruh rakyat Malaysia kerana melakukan penipuan dan pembohongan terbesar selama ini.

Jangan diharap Wan Azizah akan mendedahkan skandal Anwar itu, seperti yag telah dilakukan oleh bekas-bekas inner cicle Anwar seperti Zahrain mendedahkan pembohongan Anwar dalam 16 September atau seperti Zul Nordin mendedahkan perancangan Anwar memfitnah Najib menggunakan isu fitnah yang direka, Al Tantuya.

Wan Azizah sudah lama tahu, tabiat buruk suaminya itu, semua orang tahu perkara itu. Bukan rahsia lagi. Ezam pun pernah mendedahkan. Tetapi Azizah sengaja mendiamkan diri dan berusaha melindunginya, walaupun pekung sebenar telah mula berbau kepada umum.0 comments: